Normstahlin teollisuusovet ja kuormaussiltaratkaisut

Vuosikausien aikana saamamme kokemus teollisuusovien valmistamisesta tekee meistä oivan kumppanin logistiikkaratkaisujesi toteuttamisessa. Toimivuuden lisäksi otetaan huomioon toimintanne, prosessinne ja laatu, kun seuraava lamellinosto-ovenne valmistetaan. Teollisuusovemme voidaan mukauttaa kaikkiin käyttötarkoituksiin ja sekä vanhoihin rakennuksiin että uudiskohteisiin. Erikoistuneet jälleenmyyjämme antavat käyttöösi koko konsultointi-, suunnittelu-, huolto- ja kunnossapito-osaamisensa.

Normstahl-teollisuusovet ovat erinomainen ratkaisu teollisuus- ja liikekiinteistöihin. Kun ovi avautuu ylöspäin, tila sen edessä ja takana voidaan hyödyntää kokonaan. Teollisuushallien ovien lisäksi tarjoamme niihin sointuvia kuormaussiltoja. Niitä pitkin rakennuksen ja ajoneuvon väli ylitetään turvallisesti. Lisäksi odotusajat lyhenevät. Oven tiivisteet täydentävät rakenteen. Niiden avulla varmistetaan, että oviaukosta tulee toimiva logistiikkaliitäntä.

Teollisuusovi-kuvake

Normstahl-teollisuusovet yrityksellesi

Teollisuusovemme voidaan mukauttaa kaikkiin käyttötarkoituksiin ja sekä vanhoihin rakennuksiin että uudiskohteisiin. Tarjoamme erilaisia teollisuusovia, joten löydät yrityksesi tarpeita parhaiten vastaavan. Tietenkin jokainen lamellinosto-ovi voidaan varustaa lisätoiminnoilla, ja ulkonäköä voidaan mukauttaa. Siksi Normstahl-teollisuusovi integroituu yritykseesi saumattomasti.

Erityisvaatimukset täyttäviä ratkaisuja

Varastojen ovemme viimeistelevät rakennuksen julkisivun sekä toimivat luotettavasti ja tehokkaasti. Ne ovat erittäin toimivia, vankkatekoisia ja samalla näyttäviä. Teollisuusrakennuksiin tarkoitettu Normstahl-lamellinosto-ovi avautuu ylöspäin. Siksi koko oviaukko sekä tila oviaukon edessä ja takana on käytettävissä, kun sen läpi ajetaan. Siksi jokainen senttimetri on logistiikan käytettävissä. Siksi kaikki toimii sujuvasti, sekä ajoneuvojen ja laitteiden vaurioitumisen vaara vähenee. Lähin erikoistunut Normstahl-jälleenmyyjä auttaa mielellään suunnittelemaan seuraavan teollisuuskäyttöön tarkoitetun lamellinosto-ovesi.

Lujia, kestäviä ja taloudellisia

Teollisuusoviemme pitkäikäisyydestä on muutakin hyötyä yrityksellesi. Tuotanto ja logistiikka keskeytyvät tulevien vuosien aikana kunnossapidon tai vaihtamisen vuoksi vain erittäin harvoin. Voit olla varma Entrematicin Normstahl-lamellinosto-ovien luotettavuudesta. Ne eivät koskaan tuota pettymystä, vaikka käyttö olisi kovaa.

Crawford Garageporte
Box 160,
423 21 Torslanda
Besöksadress: Hangarvägen 1

© ASSA ABLOY