Entrematic Group AB
Box 160,
423 21 Torslanda
Besöksadress: Hangarvägen 1

© Assa Abloy

Entrematic ja GDPR

Olemme sitoutuneet noudattamaan globaaleja tietosuojamääräyksiä kaikissa liiketoimintaryhmissämme.

EU:n yleinen tietosuoja-asetus (GDPR) edellyttää, että kun käsittelemme henkilötietoja, toimimme reilusti, luotettavasti ja läpinäkyvästi. Entrematic suhtautuu tietosuojaan ja yksityisyyteen keskittyen ja järjestelmällisesti. Entrematicin kaikkialla maailmassa noudattama tietosuojavaatimusten täyttämisohjelma on laadittu suojaamaan henkilöstömme, asiakkaittemme ja kumppaniemme henkilötietoja. Koko Entrematic-konsernissa on nimetty resursseja, joiden tehtävänä on keskittyä jatkuvasti GDPR-asetuksen kaltaisten tietosuojamääräysten noudattamiseen.

Suojaamme henkilötiedot käyttämällä laitteita, jotka täyttävät tietosuojamääräysten vaatimukset. Jos henkilöiden oikeudet vaarantuvat, arvioimme seuraukset käyttämällä vakiomenetelmiämme. Tiedämme, että tietosuojalainsäädäntö muuttuu jatkuvasti. Entrematic on käyttänyt huomattavasti resursseja tietoisuuden tietosuojavaatimusten täyttämisohjelmasta syventämiseen ja sitä käsittelevän koulutuksen järjestämiseen. Tarkkailemme jatkuvasti tietosuojan kehittymistä, jotta käytäntömme, prosessimme ja menetelmämme pysyvät ajan tasalla. Olemme sitoutuneet hyvään tietohallintoon, joten olemme investoineet tietosuojaan pitkällä aikavälillä.
Lisätietoja on Euroopan unionin virallisissa GDPR-julkilausumissa.

Henkilötiedot

Lyhyesti sanottuna kaikki tiedot, joiden perusteella henkilö voidaan tunnistaa, ovat henkilötietoja. Tunnistaminen merkitsee myös henkilön tunnistamista epäsuorasti. Tämä voi tapahtua esimerkiksi yhdistämällä nimi GPS-sijaintietoihin tai IP-osoitteeseen.