Teemme parhaamme riskiesi vähentämiseksi.


Kun ajatellaan kodin turvallisuutta, autotallin ovi ei ehkä tule mieleen ensimmäisenä. Kun halutaan varmistaa lasten turvallisuus kotona, ikkunat, ovet ja paloturvallisuus tuntuvat tärkeämmiltä. Arvoesineiden säilytyspaikkaan kuitenkin kuljetaan usein autotallinovesta, joten siihen kannattaa kiinnittää huomiota.

Kippiovi-kuvake

Loukkaantumisvaara

Kun autotallinovi liikkuu, sen liikkuvat osat aiheuttavat vaaran, ja on jopa mahdollista jäädä sen alle puristuksiin. Varsinkin vanhoja kippiovia käytettäessä nämä riskit ovat todellisia. Moni muistaa lapsuudestaan, että suojaamaton avausmekanismi kaikkine jousineen ja kiskoineen saattaa aiheuttaa vakavia onnettomuuksia. Vaikka tekniikka on kehittynyt, autotallinovi liikkuu edelleen, joten loukkaantumisriski on olemassa. Kun valitset seuraavan autotallinovesi, varmista, että suurin sulkemisvoima ei ylitä EN 13241-1 -standardiin perustuvissa määräyksissä sallittuja ja että oven suojamekanismit estävät sitä putoamasta alas, jos siihen tulee tekninen vika. Estävätkö suojukset sormia jäämästä autotallinoven osien väliin? Kun parhaat valmistajat suunnittelevat autotallinovia, ne kiinnittävät huomiota tällaisiin asioihin, jotta sinä, lapsesi ja lemmikkisi eivät joudu vaaraan.

Img

Turvaa sinulle ja arvoesineillesi

Autotallin ensisijainen tehtävä on suojata esineitä, jotka haluat pitää turvassa. Sinulla voi olla klassikkoauto, moottoripyörä, arvokkaita urheiluvälineitä tai viinikokoelma. Mitä ikinä säilytätkin autotallissa, sen tulee pysyä turvassa. Siksi oven tulee estää murtautumiset ja pitää autotallissa vallitseva sisäilmasto vakaana sekä hyvälaatuisena. Parhaiden nykyisten autotallinovien huolellisesti suunniteltu rakenne ja vankat materiaalit tekevät murtovarkaiden elämästä hankalaa. Nykyaikainen eristystekniikka vähentää lämpöhukkaa autotallinoven läpi. Sen lamellit suojaavat tehokkaasti. Autotallin kautta kuljetaan usein sisälle taloon. Siksi kannattaa kiinnittää huomiota murtosuojaukseen, kun valitset autotallin oven.

Icon of a badge with a star symbol

Investoi turvallisuuteen - investoi kestävyyteen


Moni ajattelee, että autotallinoven ainoa tehtävä on liikkua ylös ja alas. Siinä kuitenkin käytetään kehittynyttä tekniikkaa ja useita osia, jotka ajan mittaan kuluvat. Siksi oven kunnossapitoon kannattaa silloin tällöin käyttää aikaa, jotta se toimii aina sulavasti. Onhan autotallin ovi investointi, jonka arvon haluat säilyvän mahdollisimman pitkään. Siksi kannattaa vaatia pitkää takuuta. Valmistajat, jotka uskovat tuotteisiinsa, myöntävät usein tavallista pidemmän takuun. Lisäksi niiltä saa varaosia ja tarvittaessa huollon nopeasti paikan päälle.

Crawford Garageporte
Box 160,
423 21 Torslanda
Besöksadress: Hangarvägen 1

© ASSA ABLOY