§ 5 TMG:n nojalla annettavat tiedot

Crawford Garageporte

Box 160,
423 21 Torslanda

Osoite: Gamla Flygplatsvägen 2-4

Org. no. 556190308801


Yritystä edustaa sen hallitus:

Thomas Moser


Yhteystiedot

Puhelin:Tlf: +46 10 47 47 000

Sähköpostiosoite: crawford.se@entrematic.com

Y-tunnus

Y-tunnus myyntiverolain § 27:n mukaisesti: DE813207149


Vastuuvakuutuksen tiedot

Vakuutusyhtiön nimi ja rekisteröity toimipaikka:

Aon Sweden AB

Charlotte Wennerhorn

Financial Lines Specialist

Box 27093, SE- 102 51 Stockholm, Ruotsi


Vakuutuksen kattavuus:

Argentiina, Australia, Brasilia, Kanada, Kiina, Kolumbia, Kroatia, Tanska, Egypti, Suomi, Ranska, Saksa, Intia, Italia, Japani, Korea, Malesia, Meksiko, Alankomaat, Norja, Portugali, Venäjä, Singapore (2), Etelä-Afrikka, Espanja, Ruotsi, Sveitsi, Turkki, UAE, Iso-Britannoa, Uruguay ja Yhdysvallat (3)


Kiistojen ratkaisu EU-alueella

Euroopan komissio on antanut käyttöön alustan online-erimielisyyksien ratkaisemiseksi (ODR): https://ec.europa.eu/consumers/odr.
Sähköpostiosoitteemme näkyy sivustoilmoituksessa.

Emme ole halukkaita tai velvollisia osallistumaan erimielisyyksien ratkaisemiseen ennen kuluttajariitalautakunnan päätöstä.


Vastuu sisällöstä

Palveluntarjoajana olemme vastuussa näiden sivustojen sisällöstä Saksan telemedialain (TMG) luvun 7 pykälän 1 mukaisesti. Saksan telemedialain (TMG) lukujen 8–10 mukaisesti palveluntarjoajat eivät kuitenkaan ole velvollisia valvomaan lähetettyjä tai tallennettuja tietoja jatkuvasti lainvastaisen toiminnan varalta tai etsimään siitä todisteita. Juridiset velvoitteet poistaa tietoja tai estää niiden käyttäminen jäävät kuitenkin voimaan. Tällöin vastuu edellyttää tietoisuutta lain rikkomisesta. Lainvastainen sisältö poistetaan heti kun saamme siitä tiedon.


Vastuu linkeistä

Sivustomme sisältää linkkejä kolmansien osapuolien ulkoisiin sivustoihin. Emme voi vaikuttaa näiden sivustojen sisältöön. Siksi emme voi vastata siitä. Sivustojen omistajat tai valvojat vastaavat aina sisällöstä.


Linkitettyjen sivustojen lainmukaisuus on tarkastettu, kun linkit lisättiin. Tällöin ei havaittu lainvastaista sisältöä. Linkitettyjen sivustojen sisältöä valvotaan jatkuvasti vain jos on syytä epäillä, että niissä on lainvastaista sisältöä. Lainvastaiseen sisältöön johtavat linkit poistetaan heti kun saamme niistä tiedon.


Tekijänoikeudet

Ylläpitäjien näissä sivustoissa julkaisemaan sisältöön sovelletaan Saksan tekijänoikeuslainsäädäntöä. Toisintaminen, muokkaaminen, jakeleminen ja käyttäminen tekijänoikeuslain vastaisesti edellyttää tekijän tai laatijan kirjallisesti myöntämää lupaa. Näitä sivustoja saa ladata ja kopioida vain yksityiseen käyttöön.
Sisällön käyttäminen kaupallisiin tarkoituksiin ilman laatijan lupaa on kielletty.


Jos sisältö ei ole peräisin sivuston käyttöönantajalta, kolmansien osapuolien tekijänoikeuksia kunnioitetaan. Kolmansien osapuolien sisältö on merkitty sellaiseksi. Jos huomaat tekijänoikeuslain rikkomuksia, ilmoita niistä meille. Tällainen sisältö poistetaan heti.


Toteutus:

Suunnittelu: Judith Feyerabend & SB Konzept GmbH
Toteutus, käyttö ja tuki: SB Konzept GmbH
Isännöinti: Storyblok
Markkinointi verkossa: eMagnetix

Crawford Garageporte
Box 160,
423 21 Torslanda
Besöksadress: Hangarvägen 1

© ASSA ABLOY