Crawfordin autotallinovikoneistot: mukavia, luotettavia ja turvallisia

Crawford-autotallinovet voidaan helposti avata MAGIC-autotallinovikoneistoillamme.

Automaattinen ovikoneisto parantaa turvallisuutta

Crawford-autotallinovikoneisto ei ole pelkästään käytännöllinen. Lisäksi se parantaa turvallisuutta. Itselukittuva vaihteisto ja automaattinen lukitusmekanismi estävät asiattoman avaamisen ulkopuolelta. Etälähettimen koodi poistuu automaattisesti käytöstä heti käyttämisen jälkeen. Vaihtoehtoja on yli miljoona, joten älykkään radiotaajuudella toimivan kaukosäätimen koodin murtaminen on mahdotonta. Jos lapsesi leikkivät autotallissa, sinun ei tarvitse olla huolissasi. Jos autotallinoven avaajan älykäs elektroniikka tunnistaa pienimmänkin esteen, se vaihtaa oven suunnan heti. Lisäksi hyvännäköisyys ilahduttaa.

Toimiva muotoilu varmistaa mukavuuden

Crawford Magic -ovikoneistomme tarjoavat ensiluokkaista mukavuutta joka päivä. Avausnopeus on 210 mm sekunnissa (kuormittamattomana), joten Crawford Magic -autotallinovikoneisto kuuluu markkinoiden nopeimpien joukkoon. Siksi ovi avautuu käden käänteessä. Suuresta tehosta huolimatta Crawford Magic on käytössä erittäin taloudellinen. Sen kuluttaa valmiustilassa vain 2 wattia virtaa eli puolet vähemmän kuin edeltäjänsä.

Käytännöllisiä lisävarusteita

Emme tarjoa pelkästään täydellisiä autotallinovikoneistoja vaan myös ihanteellisia lisävarusteita kaikkiin tarpeisiin. Jos olet unohtanut ottaa kaukosäätimen mukaasi tai se on jossain muualla, tarvitaan pinta- tai uppoasennettavia avainkytkimiä. Autotallinovikoneiston voi käynnistää myös näppäimistön avulla ilman kaukosäädintä. Kun syötät henkilökohtaisen koodisi, voit ajaa tai kävellä autotalliin. Valoverhot estävät oven sulkeutumisen automaattisesti ja luotettavasti, jos henkilö tai esine katkaisee valonsäteen. Lisävarusteena saatava optisella tunnistimella varustettu tuntoreuna vaihtaa oven liikesuunnan heti, jos tunnistin havaitsee pienimmänkin esteen.

Crawford Garageporte
Box 160,
423 21 Torslanda
Besöksadress: Hangarvägen 1

© ASSA ABLOY