Lamellinosto-ovi Superior

Oikea ratkaisu täydellisyyden tavoittelijoille. Huipputurvallinen ja vakaa ovi, johon kuuluu kattava valikoima lisävarusteita, joilla voit tehdä nosto-ovestasi juuri sellaisen kuin haluat.

Turvallisuus

Crawford

Turvallisuutesi on meille kaikkein tärkeintä.

Suojuksen kuvake

Autotallisi sisältö on usein arvokkaampi kuin luuletkaan. Siksi Crawford Superior -malliin on saatavana täydentävä murtosuojaus. SKG-sertifioitu murtosuojaus hollantilaisen NEN 5096 -standardin vaatimukset.

Lisäksi tarjoamme parasta mahdollista suojaa loukkaantumista vastaan. Kaikki Crawford Superior -sarjan ovien liikkuvat osat, kuten rullat, johteet ja kiristysjouset, on suojattu, joten niiden kanssa ei voi joutua kosketuksiin edes vahingossa. Lisäksi lamellinosto-ovemme lamellit on muotoiltu ergonomisiksi. Vaikka työntäisit sormesi lamellien väliseen saranaan oven liikkuessa, se työnnettäisiin pois. Muita lamellinosto-ovien etuja: 42 mm paksut eristetyt lamellit auttavat pitämään sisäilmaston muuttumattomana ja lämpöhäviöt kurissa.

Varsinkin Crawford Superior -ovet kestävät säätä. Joustavat tiivisteet pitävät autotallisi täysin vesitiiviinä. Lattiatiivisteen ristilamellista tulee tarvittaessa raikasta ilmaa.

Jos autotallinovesi vaurioituu, sen kaikille osille myönnetty 10 vuoden tehdastakuu on turvanasi.

Kuten huomaat, ovemme auttavat estämään terveyden, energian ja rahan menettämistä.

Crawford Garageporte
Box 160,
423 21 Torslanda
Besöksadress: Hangarvägen 1

© ASSA ABLOY