Nykyaikaiset ja tyylikkäät lamellinosto-ovet

Etsitkö autotallinovea, joka tarjoaa paljon tilaa, mutta joka ei tarvitse paljon tilaa? Tällöin lamellinosto-ovi on oikea ratkaisu. Lamellinosto-ovi avautuu pystysuoraan ylöspäin eikä kallistu ulospäin kuin kippiovi. Mekanismi on samanlainen kuin rullaovessa. Tässä järjestelmässä ovilehti koostuu useista päällekkäisistä paneeleista eli lamelleista, jotka on yhdistetty toisiinsa saranoilla. Kun ovi avataan, ne taittuvat autotallin katon alapintaa pitkin.

Tämä on juuri oikea ratkaisu lähellä katua sijaitseviin autotalleihin.

Tilaa säästävä lamellinosto-ovi mahdollistaa pysäköimisen suoraan autotallin eteen. Sen ansiosta kulkuaukko on tilava. Se on oikea ratkaisu ahtaisiin tiloihin ja lähellä jalkakäytävää tai katua sijaitseviin autotalleihin. Lisäksi lamellirakenne esteettinen vaikutelma on kokonaisvaltainen, joten se vangitsee katseet.

Lamellinosto-ovemme tarjoavat useita mahdollisuuksia.

Kuvake, jossa useita hammaspyöriä

42 mm paksujen lamellien ytimessä on eristävää vaahtoa, eikä kylmäsiltoja ole. Siksi lamellinosto-ovi on eristetty tehokkaasti. Autotallin yläpuolella tai vieressä sijaitsevien asuinhuoneiden seinät tai lattiat eivät enää ole kylmiä. Kun autotalli on eristetty kunnolla, siellä voi säilyttää viinejä tai puutarhankasveja. Mutta mitä ikinä säilytätkin autotallissa, energiatehokkuus nousee yhä tärkeämmäksi. Crawford-lamellinosto-ovet auttavat parantamaan autotallin lämpöeristystä.

Kuvake, jossa eri suuntiin osoittavia nuolia

Crawford-lamellinosto-ovien valikoima on lähes rajaton. Voit valita oman suosikkisi ja siihen erilaisia ominaisuuksia. Valittavissa on kolme pintavaihtoehtoa ja viisi mallia klassisen tyylikkäästä pelkistettyyn. Lisäksi voit valita värin. Useiden vakiovärien lisäksi voit valita myös haluamasi RAL-värin.


Kaikki määräytyy talon mukaan. Maalaistalo, kaupunkitalo, puutalo, tiilitalo. Talollasi on omanlaisensa tyyli. Sitä voidaan korostaa valitsemalla siihen sointuva lamellinosto-ovi. Crawfordin valikoimasta löydät autotallinoven, joka istuu ympäristöönsä. Kaunis katsella, sointuu ympäristöönsä.

Kuvake, jossa eri suuntiin osoittavia nuolia

Yli 40 vakiokoon joukosta löytyy oikea vaihtoehto lähes kaikkiin tarpeisiin, mutta Crawford-lamellinosto-ovet voidaan räätälöidä tarvittaessa millimetrin tarkkuudella. Siksi voimme tarjota autotallien lamellinosto-ovia myös epätavallisina muotovaihtoehtoina ja leveinä. Crawford-valikoimasta löydät varmasti juuri oikean autotallinoven kotiisi!

Quality Autotallien lamellinosto-ovissa on runsaasti pieniä liikkuvia osia. Siksi myöntämämme 10 vuoden takuu kattaa myös kuluvat osat ja oven pinnan. Lisätietoja on takuuilmoituksessamme.

Crawford Garageporte
Box 160,
423 21 Torslanda
Besöksadress: Hangarvägen 1

© ASSA ABLOY