Autotallin lamellinosto-ovet tarjoavat useita etuja...


Lamellinosto-ovilla yksi suuri etu verrattuna kallistuviin autotallien kippioviin: niitä varten ei tarvitse jättää tilaa ulospäin avautumista varten. Lamellit liikkuvat ylöspäin ja autotallin katon alapinnassa. Tällöin säästyy uskomattoman paljon tilaa, mistä on hyötyä, kun autotallin sisällä ja ulkopuolella on tilaa vain rajoitetusti.


Olemme varmoja lamellinosto-oviemme laadusta. Siksi myönnämme niille täyden 10 vuoden takuun, joka kattaa myös kuluvat osat ja oven pinnan! Lisätietoja on takuuilmoituksessamme.

Lamellinosto-ovi-kuvake

Lamellinosto-ovet

Erityisen suosittuja: Lamellinosto-ovet avautuvat pystysuunnassa ylöspäin, joten tilaa säästyy runsaasti. Tällöin autotalliin on esteetön kulku. Lisävarusteena saatava murtosuojaus saa varkaat karttamaan tällaisia nykyaikaisia autotallinovia. Autotallinovien laaja valikoima tekee vaikutuksen.

Sivulamelliovi-kuvake

Sivulamelliovet

Käytännöllinen vaihtoehto, riippuen rakenteellisista mahdollisuuksista. Yläpuolelle jää tilaa, ja autotalliin pääsee silloinkin, kun ovi on vain osittain auki. Paneelit ovat erittäin energiatehokkaita aivan kuin lamellinosto-ovissakin. Oven suunnittelulle ei aseteta käytännöllisesti katsoen mitään rajoituksia.

Crawford Garageporte
Box 160,
423 21 Torslanda
Besöksadress: Hangarvägen 1

© ASSA ABLOY