Laadukkaat autotallinovet erikoistuneelta valmistajalta


Keskitymme tarjoamaan luokkansa parhaita autotallinovia, joilla on neljä keskeistä vahvuutta:
Monipuolisuus, toimivuus, turvallisuus ja kestävyys. Siksi voit mukauttaa ulkoasun monella tavalla. Tekniikan ansiosta autotallinovemme toimivat helposti ja kätevästi. Autotallinoven kautta päästään usein sisälle taloon. Siksi varmistamme, että autotallinovemme ovat tukevia ja turvallisia. Olemme luottavaisia sen suhteen, että autotallinovemme kestävät aikaa. Siksi myönnämme niille pitkät takuut.

Lisätietoja on takuuilmoituksessamme.

Kuvake, jossa eri suuntiin osoittavia nuolia

Tarjoamme laajaa nykyaikaisten autotallinovien valikoimaa.

Autotallissasi on arvokasta omaisuutta. Osana kotiasi se ei pelkästään suojaa. Lisäksi sen tulee olla esteettinen. Asutpa sitten maaseudulla tai kaupungissa, autotallisi voidaan varustaa lamellinosto-ovella, kippiovella tai rullaovella. Ovessa voi olla ikkunoita tai kulkuovi. Talollasi on oma tyylinsä. Autotallinovi voi korostaa sitä vaikuttavalla tavalla. Crawfordin autotallinovien laaja valikoima takaa, että autosi saa arvoisensa pysäköintipaikan, joka vastaa makusi vaatimuksia. Autotallinovi on mukautettava huolellisesti kotisi ja samalla omaisuutesi ulkonäköön.

Kuvake, jossa useita hammaspyöriä

Taloon visuaalisesti sointuvat autotallinovet tarjoavat toiminnallisia etuja

Nykyaikaiset autotallinovet voivat antaa vahvan visuaalisen säväyksen, sulautua arkkitehtuuriin huomaamattomasti tai yksinkertaisesti täyttää tehtävänsä luotettavasti. Visuaalisuuden lisäksi tarvitaan turvallisuutta, helppokäyttöisyyttä ja käytännöllisiä lisäominaisuuksia. Siksi naapurustossa huomiota herättävien Crawfordin autotallinovien malli-, väri-, viimeistely- ja muotoiluvalikoima on laaja. Niiden tekniikka on huipputasoa, eikä turvallisuudesta ja käytettävyydestä ole tingitty. Muotoilu, teknologia ja valmistus – laadukkaat autotallinovemme eivät pelkästään tee vaikutusta. Lisäksi ne ovat näyttäviä muotoiluelementtejä.

Crawford Garageporte
Box 160,
423 21 Torslanda
Besöksadress: Hangarvägen 1

© ASSA ABLOY