Autotallinovet

Crawford

Älykkäämmät oviratkaisut


Autotallin tai tuotantolaitoksen ovi on muutakin kuin pelkkä sisäänkäynti katettuun pysäköintipaikkaan. Nykyaikaiset autotallin ovet voidaan rullata, taittaa, vetää tai kääntää mieltymystesi mukaan. Ne on valmistettu erilaisista kestävistä materiaaleista, ja ne voidaan varustaa sähkökäyttöisillä koneistoilla. Muotoilun ja mukavuuden lisäksi myös turvallisuudella on suuri merkitys, kun autotallin ovi valitaan. Mikä sopii sinulle parhaiten? Siihen vaikuttaa tilan määrä autotallissa ja sen edessä. Me Crawfordilla haluamme auttaa valitsemaan juuri oikean lamellinosto-oven mahdollisimman helposti. Crawford-jälleenmyyntikumppanien verkosto auttaa mielellään vastaamalla kysymyksiisi.


Lamelliliukuovet .
Magic .
Smart .
Superior .
Lamelliliukuovet .
Magic .
Smart .
Superior .
Lamelliliukuovet .
Magic .
Smart .
Superior .
Lamelliliukuovet .
Magic .
Smart .
Superior .
Lamelliliukuovet .
Magic .
Smart .
Superior .

Smart-lamellinosto-ovi asettaa muotoiluun, käyttömukavuuteen ja energiatehokkuuteen kohdistuvat vaatimukset uudelle tasolle.

Crawford-autotallinovi tarjoaa nelinkertaiset edut:


Keskitymme tarjoamaan luokkansa parhaita autotallinovia, joilla on neljä keskeistä vahvuutta:
Monipuolisuus, toimivuus, turvallisuus ja kestävyys. Siksi voit mukauttaa ulkoasun monella tavalla. Tekniikan ansiosta autotallinovemme toimivat helposti ja kätevästi. Autotallinoven kautta päästään usein sisälle taloon. Siksi varmistamme, että autotallinovemme ovat tukevia ja turvallisia. Olemme luottavaisia sen suhteen, että autotallinovemme kestävät aikaa. Siksi myönnämme niille pitkät takuut.
Lisätietoja on takuuilmoituksessa.

KESTÄVYYS

Tämä on jotain aivan erityistä. Myönnämme autotallinoville valmistajan 10 vuoden takuun, mekaniikan kuluville osille 5 vuoden takuun ja 2 vuoden takuu Crawford-ovikoneiston elektroniikalle. Crawford tukee sertifioidun ja perusteellisesti koulutetun huoltokorjaamo- sekä ammattitaitoisen jälleenmyyjäverkoston avulla. Eurooppalaisen brändin 70 vuoden aikana saama kokemus takaa korkean laadun.

+

TOIMINNALLISUUS

Lamellinosto-oviemme 42 mm paksut termisesti eristetyt paneelit optimoivat energiatehokkuuden. Ovi liukuu käytännöllisesti katsoen äänettömästi ja on erittäin vakaa kuulalaakeroitujen vetopyörien sekä kaksoiskäyttökoneiston ansiosta. Lattiatiivisteeseen integroitu ilmanvaihto takaa aina miellyttävän sisäilmaston autotallissa. Ihanteelliset tiivisteet ja valinnainen kisko uutta tai kunnostettua lattiaa varten lisäävät sivulamelliovien käyttömukavuutta.

+

MONIKÄYTTÖINEN

Valtava valikoima värejä, jopa 3 pintakäsittelyvaihtoehtoa ja viisi mallia klassisesta nykyaikaiseen mahdollistavat lukemattomat mukautusvaihtoehdot. Monet lisävarusteet, kuten ikkuna- ja kahvavaihtoehdot, tarjoavat yksilöllisiä vaihtoehtoja.

+

TURVALLISUUS

Vankka rakenne suojaa murroilta. Sitä voi täydentää NEN 5096 -testatulla murtosuojauksella. Suojatut kiskopyörät, vetopyörät ja kiristysjousilaatikot tarjoavat täydentävää suojaa. Sormi-, vipu- ja jousisuojaus sekä esteiden tunnistus parantavat turvallisuutta.

Crawford Garageporte
Box 160,
423 21 Torslanda
Besöksadress: Hangarvägen 1

© ASSA ABLOY